Hoe Bitcoin kopen met PayPal?

Ontdek hoe je Bitcoin kunt kopen met PayPal in 2023. Als je geïnteresseerd bent in het investeren in cryptocurrencies, dan wil je wellicht weten hoe je jouw PayPal account kunt gebruiken om Bitcoin veilig en gemakkelijk aan te schaffen.

Gelukkig is er goed nieuws, want bij Bitvavo is het kopen van Bitcoin met PayPal eenvoudiger dan ooit tevoren. In dit artikel zullen we in detail uitleggen hoe je dit kunt doen en waarom Bitvavo de ideale plek is om je Bitcoin aankopen te doen.

Dus, laten we beginnen met het ontdekken van de wereld van Bitcoin en PayPal in 2023!

Stapsgewijze handleiding voor het kopen van Bitcoin met PayPal bij Bitvavo

Volg onderstaande stappenplan voor het investeren in BTC met PayPal:

 1. Uiteraard is het belangrijk dat je eerst een Bitvavo account aanmaakt. Je ontvangt nu 10 euro gratis crypto en je mag €10.000 commissievrij handelen.
 2. Log in op jouw Bitvavo account. Zorg ervoor dat je identiteit is geverifieerd, zodat je gebruik kan maken van de PayPal functie.
 3. Zorg ervoor dat je de app hebt geinstalleerd, want PayPal via desktop is tijdelijk uitgeschakeld.
 4. Klik op Storten en klik op PayPal. Log in bij PayPal en geef aan hoeveel euro je wil storten. Je wordt doorgestuurd naar de PayPal website om de betaling te voltooien.
 5. Na een succesvolle storting is jouw eurotegoed opgewaardeerd.
 6. Ga naar Bitcoin (BTC) en klik op Bitcoin Kopen.
 7. Geef aan hoeveel euro je wil investeren in Bitcoin.
 8. Voltooi de aankoop.

Eenmaal bevestigd, wordt het gekochte bedrag aan Bitcoin direct bijgeschreven op je Bitvavo account. Je Bitcoin wordt opgeslagen in je Bitvavo wallet of kies ervoor om het naar een externe wallet te sturen.

Lees hier mee over Bitvavo. Houd er rekening mee dat de kosten voor het investeren via PayPal op dit moment 2% is. Dit is de goedkoopste manier voor PayPal, maar is overall duur als je het vergelijkt met iDEAL of Bancontact (gratis).

Waarom Bitcoin kopen met PayPal in 2023 interessant kan zijn

 • Veiligheid: Door Bitcoin te kopen met PayPal bij Bitvavo, profiteer je van de veiligheidsmaatregelen van beide platforms. PayPal gebruikt geavanceerde encryptietechnologieën om je transacties te beschermen, terwijl Bitvavo een betrouwbare en geregistreerde crypto exchange is. Op deze manier kun je met vertrouwen Bitcoin kopen en je digitale activa veilig bewaren.
 • Gemak: Het kopen van Bitcoin met PayPal is eenvoudig en snel bij Bitvavo. Je hoeft geen creditcardgegevens of bankinformatie in te voeren. Het enige wat je nodig hebt, is een PayPal account en een Bitvavo-account. Met slechts een paar klikken kun je Bitcoin kopen en toevoegen aan je portefeuille. Dit bespaart je tijd en moeite.
 • Toegankelijkheid: Door Bitcoin te kopen met PayPal, maak je de wereld van cryptocurrency toegankelijker voor een breder publiek. PayPal is een bekend en vertrouwd betalingsplatform dat door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt. Door de mogelijkheid te bieden om Bitcoin te kopen met PayPal, maakt Bitvavo het voor meer mensen mogelijk om te profiteren van de voordelen van cryptocurrency.

De voordelen van het kopen van Bitcoin met PayPal bij Bitvavo

Veilige en betrouwbare transacties

Wanneer je ervoor kiest om Bitcoin te kopen met PayPal bij Bitvavo, profiteer je van veilige en betrouwbare transacties. Dit komt doordat Bitvavo een gerenommeerd platform is dat voldoet aan strikte veiligheidsmaatregelen. Je kan erop vertrouwen dat je persoonlijke en financiële gegevens goed beschermd zijn tijdens het aankoopproces.

Bitvavo biedt ruim 200 verschillende crypto’s aan die je eenvoudig met PayPal kan kopen.

Snelle en eenvoudige betalingen

Met Bitvavo kan je Bitcoin kopen met PayPal op een snelle en eenvoudige manier. Het betalingsproces is geoptimaliseerd om soepel te verlopen, zodat je binnen enkele minuten kunt investeren in Bitcoin. Je hoeft geen ingewikkelde stappen te doorlopen of lange wachttijden te ervaren. Met slechts een paar klikken kan je je transactie voltooien en profiteren van de voordelen van Bitcoin als digitale valuta.

Diverse betaalopties

Bitvavo biedt niet alleen de mogelijkheid om Bitcoin te kopen met PayPal, maar ook met andere populaire betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en creditcard. Hierdoor heb je de flexibiliteit om te kiezen welke betaalmethode het beste bij jou past. Of u nu een PayPal gebruiker bent of liever via iDEAL betaalt, bij Bitvavo heb je keuzevrijheid en gemak bij het kopen van Bitcoin.

Veiligheidsmaatregelen voor het doen van Bitcoin aankopen met PayPal bij Bitvavo

 • Kies altijd een sterk wachtwoord voor je Bitvavo account en zorg ervoor dat je het regelmatig wijzigt. Hierdoor blijft je account beschermd tegen hackers en ongeautoriseerde toegang.
 • Maak gebruik van de tweestapsverificatie (2FA) optie bij Bitvavo. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account door een extra code te vereisen die naar je mobiele telefoon wordt gestuurd.
 • Controleer altijd de beveiligingsinstellingen van je PayPal account voordat je een Bitcoin aankoop doet. Zorg ervoor dat je sterke wachtwoorden en beveiligingsvragen hebt ingesteld en dat je meldingen ontvangt bij verdachte activiteiten.
 • Bewaar je cryptocurrency op een veilige hardware wallet in plaats van op een exchange. Dit vermindert het risico op diefstal door hackers en biedt een extra beveiligingslaag.
 • Let op phishing-e-mails en nepwebsites. Zorg ervoor dat je altijd de juiste webadres van Bitvavo invoert en dubbelcheck e-mails voordat je op links klikt.
 • Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en pas je maatregelen dienovereenkomstig aan. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste beveiligingsmethoden, kun je jezelf beschermen tegen nieuwe bedreigingen.

Alternatieve manieren om Bitcoin te kopen met PayPal in Nederland

Via peer-to-peer platforms

 • Er zijn verschillende peer-to-peer platforms beschikbaar waar je Bitcoin rechtstreeks van andere gebruikers kunt kopen met PayPal. Dit is vaak duur.
 • Deze platforms fungeren als tussenpersonen en zorgen voor een veilige transactie tussen kopers en verkopers.
 • Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen te handelen met betrouwbare verkopers om oplichting te voorkomen.

Gebruik van betaalpassen die PayPal accepteren

 • Sommige dienstverleners accepteren betalingen met PayPal via betaalpassen.
 • Door zo’n betaalpas aan je PayPal-account te koppelen, kun je Bitcoin kopen van dienstverleners die PayPal als betaalmethode accepteren.
 • Het voordeel hiervan is dat je direct Bitcoin kunt kopen zonder je tegoeden eerst naar je bankrekening te moeten overboeken.

Tips voor het goedkoop kopen van Bitcoin met PayPal bij Bitvavo

 • Gebruik kortingscodes: Bitvavo biedt regelmatig kortingscodes aan die je kunt gebruiken bij het kopen van Bitcoin met PayPal. Houd de website van Bitvavo goed in de gaten voor eventuele kortingsacties en zorg ervoor dat je de kortingscode invoert tijdens het afrekenen om te profiteren van extra korting.
 • Kies de juiste timing: De prijs van Bitcoin kan variëren afhankelijk van de marktomstandigheden. Probeer Bitcoin te kopen wanneer de prijs laag is om te profiteren van een goedkopere aankoop. Volg de markttrends en timingssignalen om de beste momenten te bepalen om Bitcoin te kopen met PayPal.
 • Vergelijk de kosten: Verschillende platforms en exchanges brengen verschillende kosten in rekening voor het kopen van Bitcoin met PayPal. Voordat je een aankoop doet, is het verstandig om de kosten van verschillende aanbieders te vergelijken. Houd rekening met zowel de transactiekosten als eventuele andere verborgen kosten om er zeker van te zijn dat je de meest kostenefficiënte optie kiest.
Kan ik Bitcoin kopen met PayPal?

Ja, Bitvavo biedt de mogelijkheid om Bitcoin te kopen met PayPal. Dit is een eenvoudige en snelle methode om in cryptocurrencies te investeren.

Hoe stort ik geld met PayPal?

Log in op je Bitvavo account, ga naar ‘Storten’, kies PayPal en volg de instructies om geld te storten.

Zijn er extra kosten verbonden aan het kopen van Bitcoin met PayPal?

Ja je betaalt 2% voor het gebruik van PayPal als betaalmethode.

Kan ik mijn Bitcoin naar een externe wallet sturen?

Ja, na aankoop van Bitcoin op Bitvavo kun je deze overdragen naar een externe wallet naar keuze.

Zijn er alternatieve methoden om Bitcoin te kopen met PayPal in Nederland?

Ja, je kunt ook Bitcoin kopen via peer-to-peer platforms of door een betaalpas die PayPal accepteert te gebruiken.