ReddCoin (RDD)

De ontwikkelingen staan de laatste jaren niet stil. Zeker niet wanneer het om internet en het digitaliseren van onze samenleving gaat. Steeds meer gaat digitaal. Het is dan ook allang niet meer bijzonder te noemen dat er digitale coins ontstaan. De enorme populariteit van deze cryptocurrency begon ooit met Bitcoin waar talloze mensen rijk mee zijn geworden. Inmiddels zijn er echter nog veel meer andere digitale coins waar je in kunt investeren en waar je mee kunt handelen en betalen. Al deze coins hebben de verzamelnaam altcoins gekregen. Reddcoin (RDD) is één van de vele coins waar je in kunt investeren. Maar wat is het eigenlijk voor een coin en is het verstandig om er in te investeren? In deze blog kom je alles te weten wat je moet weten over Reddcoin.

Reddcoin koers live in euro

Wat is Reddcoin?

De Reddcoin is een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Dat betekent dat er geen centrale instantie is die alle transacties regelt zoals een bank doet. Reddcoin is speciaal ontworpen om te gebruiken op de talloze social media kanalen die er beschikbaar zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Twitter, Youtube, Facebook en Twitch. Daarbij is het de bedoeling dat Reddcoin helpt om op sociale netwerken het verzenden en en ontvangen van betalingen zo efficient mogelijk te maken. Dat doet men door het eigen platform zoveel mogelijk te integreren met al deze netwerken. Reddcoin rekent overigens nooit transactiekosten.

Reddcoin maakt gebruik van het Proof of Stake algoritme

De technologie van Reddcoin maakt gebruik van een krachtig en modern algoritme dat Proof of Stake Velocity heet. Dit algoritme staat bekend omdat de gebruikers ervan beloond worden voor het uitgeven van coins. En dat is niet het enige. Daarnaast wordt er door het algoritme ook geen elektriciteit verspilt voor nutteloze mining. Ook wordt er veel aandacht besteed aan zowel de veiligheid als de privacy van de gebruikers.

Is Reddcoin een goede investering?

Als je wil weten of iets een goede investering is, moet je kijken naar hoe uniek het is. Reddcoin is dat in ieder geval wel. Deze cryptocurrency is namelijk vooralsnog de enige die zich specifiek richt op social media platforms. Concreet betekent dat dus dat er nauwelijks concurrentie is, terwijl er wél een gigantische markt beschikbaar is. Zo heeft Facebook bijvoorbeeld 2 miljard maandelijkse gebruikers en Youtube 1 miljard. Ook Twitter heeft honderden miljoenen gebruikers. Wanneer Reddcoin dus dé cryptocurrency van deze platforms wordt, zit je met je investering heel erg goed.

Hoe koop je Reddcoin?

Ben je van plan om Reddcoin te gaan kopen? Lijkt het je wel een verstandige investering of wil je het juist zelf gaan gebruiken? In dat geval heb je allereerst een wallet nodig voor deze coin. Daar is een gespecificeerde Reddcoin Wallet voor nodig. Daar zijn er overigens meerdere van beschikbaar waarvan de Reddcoin core wallet zonder twijfel de beste is. Je kunt eenvoudig via de officiële website en RDD wallet downloaden en vervolgens op je computer installeren. De volgende stap is om je wallet te openen en je publieke RDD adres op te zoeken. Kopieer deze naar je klembord en ga vervolgens naar een aanbieder als Litebit.

Daar kun je kiezen hoeveel Reddcoin je wil kopen. Vervolgens plak je eenvoudig jouw RDD adres naar het ontvangstadres en kun je betalen. Overigens kun je op verschillende manieren betalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan creditkaart of Ideal. Het is zelfs mogelijk om met andere cryptocoins te betalen.

Klik hier om deze coin te kopen!