Bitvavo affiliate code: Gratis 10 euro crypto claimen

Met de Bitvavo affiliate code 431F1F ontvang je via CryptoPrijs.com interessante welkomstbonussen. Zo krijg je direct gratis 10 euro crypto en daarnaast mag je  €10.000 gratis verhandelen.

Gebruik de onderstaande Bitvavo code om deze bonus te claimen.

431F1F

Houd er rekening mee dat er verschillende referral code’s in omloop zijn en dat er verschillende bonussen aangekoppeld zijn. Sommige codes geven alleen de €10.000 gratis handelen.

Dus, de Bitvavo affiliate code van 2023 is: 431F1F. Hiermee ontvang je 10 euro gratis crypto en mag je €10.000 commissievrij verhandelen.

Wat zijn de code voorwaarden om je gratis 10 euro crypto te claimen?

Je zal wel denken, niemand geeft zomaar 10 euro aan gratis crypto weg. Allereerst, Bitvavo is marktleider in Nederland en België. Zij hebben de meeste gebruikers van alle andere aanbieders, vanwege de lage kosten, goed werkend platform en het grootste aanbod (meer dan 200 crypto’s).

Om meer klanten aan te trekken heeft deze exchange een Bitvavo affiliate code tot leven gebracht met een interessante bonus. Zo kunnen de gebruikers die nog moeten overstappen, overstappen met een interessante bonus.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • De code is alleen geldig voor nieuwe gebruikers (ja, ze kunnen zien als je al een account hebt).
  • De Bitvavo code kan alleen ingevoerd worden tijdens de registratie.
  • De 10 euro gratis crypto wordt zichtbaar na een storting van 10 euro. Bij een storting van 10 euro ontvang je dus 20 euro.
  • De €10.000 gratis handelen is actief tot zeven dagen na registratie.

De 20 euro gratis crypto code van Bitvavo is helaas sinds 31 juli 2023 verlopen. Dit was alleen omdat Binance besloot Nederland te verlaten.

Waarom zou ik een Bitvavo affiliate code gebruiken?

Wat kies je liever? Starten met je crypto avontuur zonder enige bonussen of met 10 euro gratis crypto en commissievrij handelen? Ik denk dat iedereen het laatste kiest. Met een Bitvavo code ontvang je simpelweg meer bonussen dan zonder een code. Je verliest dus niet en wint alleen.

Houd er rekening mee dat wij als eigenaar van de code een commissie kunnen ontvangen wanneer jij een succesvolle trade plaatst. Dit is een klein percentage van de transactiekosten. Het leuke is dat iedereen zijn of haar Bitvavo affiliate code kan delen. Deze vind je in je account en mag je delen met je vrienden of familie. Houd er rekening mee dat de commissies zeer klein zijn. Als jouw familielid €100 investeert dan ontvang je 15% over de transactie kosten van 0.25%. De totale kosten voor een €100 investering is €0,25 en 15% daarvan is €0,0375.

Waar kan ik de Bitvavo affiliate code invoeren?

Je kan de Bitvavo code alleen invoeren in de app voor iOS of Android. Hier zie je een speciaal veld met de tekst Affiliatecode toepassen. Het toepassen van deze code is optioneel en hoeft uiteraard niet. Hierboven hebben wij de voordelen al uitgelegd.

Wanneer je je via de computer aanmeldt dan zie je dit veld niet. Dit wordt gedaan via een speciale link. Klik hier om de affiliatecode via de browser toe te passen. Je kan jou eigen link vinden in jouw Bitvavo Dashboard.

Wat is de Bitvavo affiliate code?

De Bitvavo code van 2023 is: 431F1F. Deze code is 100% werkend in heel het jaar 2023.

Welke voordelen zitten er aan de code?

Je ontvangt 10 euro gratis crypto en je mag €10.000 gratis verhandelen. Hier zitten enkele voorwaarden aan verbonden.

Welke nadelen zitten aan de Bitvavo code?

Geen! Zonder de code ontvang je geen bonus. Met code ontvang je wel een bonus. Makkelijke keuze lijkt ons.

Wat zijn de voorwaarden?

Je kan de 10 euro gratis crypto enkel claimen als je ook 10 euro stort. De €10.000 gratis handelen geldt alleen tot 7 dagen na registratie.