VeChain kopen

De markt van de cryptocurrency is tegenwoordig goed gevuld met verschillende munten die beschikbaar zijn. De projecten die her en der worden opgestart kun je eigenlijk onderverdelen in twee categorieën. Aan de ene kant heb je de coins die echt zijn gemaakt om snel geld te verdienen. Deze coins hebben niet echt een duidelijk doel en zijn gemaakt om investeerders te lokken. Aan de andere kant heb je projecten die worden gestart omdat er iets verbeterd moet worden of omdat ze een duidelijk doel voor ogen hebben. VeChain valt absoluut onder de laatste categorie. Het doel van VeChain is echter niet iets wat je snel zou verwachten binnen de wereld van de cryptocurrency. Des te interessanter kan de investering juist zijn. Via dit artikel kom je er achter of VeChain kopen interessant voor jou is.

Bij welke brokers kun je VeChain kopen?

VeChain kopen kan eenvoudig via onderstaande brokers waar je met iDEAL, Bancontact of creditcard kan betalen.

Tip: Maak een account aan bij alle brokers om bij een ledenstop niet zonder account te zitten.
Broker#BetalenInfo

Bezoek200+iDEAL en BancontactGoedkoop maximaal 0.25% transactiekosten.
Nu 10 euro gratis en tot € 10.000 gratis handelen.

Bezoek800+iDEAL en Bancontact10% korting op fees
Ontvang $20 na een $100 storting
Tot $30k bonus

Bezoek800+iDEAL en BancontactLevenslang 20% korting op fees

Wat is VeChain?

VeChain kopen (VET)
VeChain logo

VeChain of eigenlijk VeChain Thor want het project heeft in februari 2018 een nieuwe naam gekregen, werd gestart in juli 2017. Waar de meeste nieuwe cryptocurrency projecten zich richten tot een probleem wat met geld heeft te maken, richt VeChain zich op een ander probleem. VeChain gebruikt namelijk de blockchain technologie, die we van de meeste cryptocurrency kennen, om de echtheid van producten te herkennen. Als je dat zo hoort heeft dat eigenlijk weinig met geld te maken en dat is ook zo.

Doordat VeChain de blockchain toepast op een specifieke groep, namelijk producten, kan in de blockchain bijgehouden worden wie de producent van een product is. Maar ook uit welke materialen het bestaat en wanneer het product is gemaakt. Misschien klinkt dat als iets overbodigs, maar het pakt wel een internationaal probleem aan. Door de opkomst van de vele webshops bestellen we steeds meer producten uit verre landen. Deze producten zijn niet altijd de originele producten. Helaas kom je er vaak thuis pas achter dat je een nep product hebt gekocht. VeChain wil dit probleem oplossen door een blockchain van producten bij te houden zodat je kunt zien of het om een echt of nep product gaat.

VeChain is de oplossing tegen nep producten

Dit idee klinkt dus niet meteen als een oplossing voor iets met een economische insteek, maar juist in de markt met nep producten gaat veel geld om. Als consumenten duidelijk kunnen zien dat een product echt of nep is, zal de originele eigenaar het geld krijgen en sterven de nep producten uit.

Nu je weet welk probleem dit project juist de wereld uit wil helpen, is het ook goed om te weten waarom er juist aan dit project een coin is gekoppeld. Dit project klinkt namelijk als iets waar je geen geld bij nodig hebt. De coin bij het project zijn de VeChain tokens. Deze digitale munt wordt door bedrijven gebruikt om bedrijfsactiviteiten op de blockchain uit te voeren. Ook bedrijven die meer tokens hebben, krijgen een hogere prioriteit en meer rechten op het platform dat VeChain aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat bedrijven die dit systeem groots willen gaan invoeren, geïnteresseerd zijn in zo veel mogelijk VeChain tokens. Wanneer dit gebeurt kan de waarde van de munt stijgen, omdat de vraag hoog blijft.

Hoe kan je VeChain kopen?

Het project van VeChain is dus echt ontwikkeld voor bedrijven om klanten op die manier een service aan te bieden. Misschien denk je dus dat het lastig is om aan de coin te komen. Gelukkig is dat niet het geval want zoals je hierboven kunt zien zijn er verschillende brokers die de coin aanbieden. Brokers bieden op een eenvoudige manier verschillende cryptocurrency aan zodat het toegankelijk wordt voor een breder publiek.

VeChain kopen is dus heel eenvoudig en doe je door een account aan te maken bij een van de brokers. Na het aanmaken van een account moet je enkele verificaties uitvoeren en kun je vervolgens VeChain kopen of andere cryptocurrency. Betalen kan gewoon met iDEAL, Bancontact, creditcard of bankoverschrijving, wel zo makkelijk.

Wat is de beste broker voor VeChain kopen?

Dit is altijd een lastige vraag want zeker bij een populaire coin waar veel brokers grote aantallen van aanbieden kan de keuze lastig zijn. We raden je in ieder geval aan om eerst rond te kijken om te zien of er een broker is die je echt aanspreekt. Bij VeChain kopen moet je letten op de fees die de broker per transactie vraagt, maar het is ook slim om te kijken of een broker een wallet aanbiedt. In een wallet bewaar je je cryptocurrency en dat is heel belangrijk.

Als we een broker mogen aanrader is dat Bitvavo. Bitvavo is gevestigd in Nederland en biedt dan ook een volledig Nederlandse site aan. Bitvavo is de goedkoopste exchange in Nederland en rekent maximaal 0.25% fee. Een fee betaal je bij alle brokers en zijn eigenlijk de transactiekosten.

Waarom VeChain kopen?

Het project is nog niet heel oud, maar bedrijven zoals Renault en PriceWaterHouseCoopers, ook wel beter bekent als PwC, zijn al partners van het project. Wanneer grote bedrijven met een project als dit in zee gaan, kun je er wel vanuit gaan dat er potentieel in zit. Wanneer het project steeds verder zal groeien en steeds meer bedrijven gaan werken met het blockchain systeem van VeChain, zal de vraag naar de VeChain tokens ook alleen maar groeien. Bedrijven en gebruikers moeten VeChain kopen om een hogere prioriteit te krijgen binnen het systeem.

Een coin die echt gebruikt wordt en niet alleen is gemaakt om geld mee te verdienen doet het altijd goed op de markt. Wij verwachten dus dat deze munt nog een tijdje verkrijgbaar is en een grote potentie heeft in de markt.