Anycoin Direct review

In het Nederlandse Veghel is de Nederlandse broker Anycoin Direct gevestigd en is al sinds 2014 actief in heel Europa. Doordat de broker dus veel klanten heeft, kan het cryptocurrency tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. De broker mag zich dan richten op Europa, de website is gewoon beschikbaar in het Nederlands. De website speelt goed in op beginnende en ervaren investeerders waardoor het echt een broker is die bovenaan ons lijstje staat. Wij bespreken in de Anycoin Direct review alles over het platform, van cryptocurrency kopen tot de verificaties die uitgevoerd moeten worden.Bezoek

iDEAL en Bancontact
Relatief lage handelskosten
Veel handleidingen
Groot assortiment van 25 munten

Samenvatting Anycoin Direct review

  • Relatief lage kosten rond de 1%
  • Assortiment van 25 cryptovaluta
  • Goede reputatie opgebouwd sinds 2014
  • Geen iOS of Android app
  • Eigen wallet is noodzakelijk

Anycoin Direct review: de eerste indruk

Waar we bij sommige brokers zien dat ze op het gebied van service richting de klanten een beetje achterlopen, heeft Anycoin Direct dat allemaal prima op orde. Op de site vind je voldoende informatie terug en kun je via het support platform antwoorden vinden op een hoop vragen. Vooral voor beginners zijn de guides op dit platform echt een aanrader. Er zijn namelijk maar weinig brokers die echt goed stap voor stap uitleggen hoe alles werkt. Ook kun je via de chat op de site contact opnemen met de Nederlandse klantendienst.

De site is overzichtelijk ingericht en bij elke belangrijke pagina die je bezoekt staat vermeld wat je moet weten en wat je kunt verwachten. Wanneer je bijvoorbeeld een account aanmaakt staan alle verificaties die je kunt verwachten duidelijk vermeld en wordt je tijdens het koopproces van cryptocurrency goed geïnformeerd. Toch missen we op de site duidelijke informatie over wat de fee precies is van Anycoin Direct. Gelukkig hebben we voor jullie al wat transacties uitgevoerd, waardoor we je dit in deze Anycoin Direct review kunnen vertellen.

Anycoin Direct website review
Anycoindirect.eu website

De algemene indruk van de site is prima. Mede door de gebruiksvriendelijkheid en de goede service is Anycoin Direct betrouwbaar.

De cryptocurrency in het assortiment

Anycoin Direct heeft op dit moment 25 verschillende cryptocurrency in het aanbod. Voor een Nederlandse broker is dit helemaal prima. Je hebt de keuze uit bekende munten, maar ook uit een aantal altcoins. Munten die sowieso in het assortiment zitten zijn: Bitcoin, Ethereum en Ripple. Waar we bij brokers als SATOS en BTC Direct de altcoins missen, heeft Anycoin Direct deze wel in het aanbod. Hierdoor kun je een aantal interessante investeringen doen.Bezoek

iDEAL en Bancontact
Relatief lage handelskosten
Veel handleidingen
Groot assortiment van 25 munten

Hoe koop je hier cryptocurrency?

Voor je cryptocurrency kunt kopen moet je twee zaken regelen. Je moet een account aanmaken op Anycoin Direct en je moet een wallet aanmaken. In een wallet bewaard je op een veilige manier je digitale munten. Een wallet kun je eenvoudig zelf aanmaken. Mocht je er hulp bij nodig hebben, zoek dan een van guides op bij Anycoin Direct. Daar staat alles duidelijk uitgelegd.

Eenvoudig Bitcoin kopen bij Anycoin Direct
Bitcoin kopen bij Anycoin Direct

Het kopen van cryptocurrency kan via Anycoin Direct gewoon met iDEAL. Je cryptocurrency wordt na de betaling meteen overgeschreven naar je wallet. Ook in het weekend. Het proces van kopen is eenvoudig en wijst zich goed uit. Klik op de gewenste munt, vul de hoeveelheid in en voer je wallet adres in. Selecteer vervolgens één van de acht betaalmethoden, ga akkoord met de voorwaarden en klik op kopen.

Naast iDEAL kun je betalen met Bancontact, creditcard, EPS, GiroPay, MyBank, SEPA en SOFORT. Aangezien deze broker actief is in heel Europa hebben zij ook een aantal (voor ons) onbekende betaalmethoden).

Hoe verkoop je cryptocurrency?

Wanneer je cryptocurrency gaat verkopen moet je cryptocurrency vanuit je eigen wallet overmaken naar een wallet van deze broker. Tijdens het verkopen word je daar gelukkig goed mee geholpen. Je kunt bij Anycoin Direct dus ook cryptocurrency verkopen die je bij een andere broker hebt gekocht. Zo kun je altijd de meest gunstige koers uitzoeken.

Anycoin Direct heeft naast het reguliere kopen en verkopen van cryptocurrency ook nog twee unieke functionaliteiten. Een van deze functionaliteiten is dat het mogelijk is om cryptocurrency te ruilen. Je kun dus van je ene cryptomunt een andere cryptomunt aanschaffen. In plaats van dat je bijvoorbeeld Bitcoin koopt van euro’s, kun je bij Anycoin Direct Bitcoin kopen van Ripple.

Ook heeft Anycoin Direct een leuk spaarsysteem waar je korting op je aankopen en verkopen kunt krijgen. Dit zijn de credits op de site. Credits verdien je door iemand anders cryptocurrency te laten kopen via jouw persoonlijke link. Vervolgens krijg je 0,1% van de waarde van de order als credits in je account. Credits kun je bij elke aankoop en verkoop inwisselen. Als je de Facebookpagina van Anycoin Direct een like geeft, krijg je al je eerste € 0,25 aan credits in je account.

Anycoin Direct ervaringen met verificaties en limieten

Wanneer je een account aanmaakt bij Anycoin Direct kun je eigenlijk meteen aan de slag. Wel heb je dan te maken met een wekelijks limiet van € 250 en een dagelijks limiet van € 100. Dit limiet kun je gelukkig naar boven bijstellen door de bekende verificaties uit te voeren. Je limiet kun je met 5 levels verhogen door het verifiëren van je account, telefoonnummer, bewijs van adres, identiteitsbewijs en een Skype gesprek. Met elk level wordt je limiet verhoogt. Bij level 5 heb je een dagelijks limiet van € 10 000 en een wekelijks limiet van € 25 000.Bezoek

iDEAL en Bancontact
Relatief lage handelskosten
Veel handleidingen
Groot assortiment van 25 munten

Anycoin Direct review handelskosten en transactiekosten

Omdat de meeste van ons betalen met iDEAL of Bancontact zijn dat de belangrijkste transactiekosten naast de fee die Anycoin Direct rekent. Gelukkig zijn deze transactiekosten maar € 0,30 per transactie. Bij Bancontact komt er nog een percentage van ongeveer 1,1% er bovenop.

Zoals we al zeiden staan de fee’s niet duidelijk vermeld op de website. Zelf zijn we er achter gekomen dat de fee’s nooit boven de 1% komen waardoor het dus redelijk goedkoop is. Bij het kopen van € 9271 aan Bitcoins was de fee 0,82% en bij het kopen van € 973 aan Ethereum was het slechts 0,11%.

Is Anycoin Direct betrouwbaar en veilig?

Anycoin Direct is een fijne broker die een duidelijke website aanbiedt met veel informatie. Mede door de goede service is de broker zeker geschikt voor beginners. Je kunt vragen stellen via het support platform, maar je kunt ook de chat op de site gebruiken als je snel hulp nodig hebt.

Anycoin Direct is betrouwbaar. Dat hebben wij en veel van onze lezers al ondervonden. De site is geschikt voor beginners, maar ook door de mogelijkheid om cryptocurrency onderlig te wisselen is het ook de perfecte broker voor de wat meer ervaren handelaar.

Voor de veiligheid ben je deels zelf verantwoordelijk omdat je een wallet in eigen beheer moet hebben. De veiligheid vanuit de kant van Anycoin Direct is ook helemaal prima. Je kunt bijvoorbeeld je account een extra beveiliging geven via de Google Authenticator app.

Het enige nadeel van de broker is dat je je eigen wallet moet verzorgen. Zeker voor beginnende gebruikers kan dit soms een lastige taak zijn. Gelukkig wordt dit met handleidingen opgelost door Anycoin Direct.