Tips

De laagste Bitcoin koers vinden

Ben jij benieuwd hoe je een broker kan vinden die de laagste Bitcoin koers aanbiedt? Al die tientallen brokers handmatig controleren op prijzen is veel en onnodig werk. Bij CryptoPrijzen.com kan je Bitcoin kopen en alle prijzen vergelijken van betrouwbare brokers. Eerder hebben wij hier ook een artikel over geschreven dat je hier goedkoop Bitcoin kan aanschaffen.

Hoe werkt het?

De website haalt live alle prijzen op bij alle brokers die een goede reputatie hebben in Nederland en België. De website sorteert vervolgens de prijzen van laag naar hoog, zodat je direct de goedkoopste aanbieder ziet.

Enkele brokers komen niet voor in het overzicht omdat ze te hoge prijzen hanteren of oneerlijk handelen. Daarnaast worden nieuwe bedrijven pas opgenomen in het overzicht als ze 100% te vertrouwen zijn. Dit wordt gecontroleerd aan de hand van online ervaringen, bedrijfsgegevens en contact met de eigenaar. 

Welke prijzen kan ik vergelijken?

De website brengt de laagste koers in kaart van meer dan 20 verschillende crypto’s. Je kan zelf een crypto selecteren die jouw interessant lijkt. Populaire crypto’s zoals Ethereum, Cardano, VeChain en kan je eenvoudig vergelijken.

Houd er wel rekening mee dat niet iedere brokers dezelfde tarieven hanteert voor kleinere investeringen. Zo bieden sommige mensen een lage prijs aan voor 1 BTC, maar zijn de tarieven voor 0.01 BTC omgerekend veel hoger. Door een lage prijs voor 1 BTC aan te bieden komen ze hoog in de vergelijking en krijgen ze meer klanten.

De goedkope broker Bitvavo is een van de weinige die eerlijke prijzen hanteert, ook voor kleine bedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *