Coinbase review

Een goede broker om mee te werken op het gebied van exchange van cryptogeld, is Coinbase. Dit is immers niet voor niets één van de grootste spelers op dit gebied. Het is een onderneming die zijn basis heeft in de Verenigde Staten en daardoor dus goed bruikbaar is voor mensen die op de internationale markt willen gaan handelen. Omdat het bedrijf ook al enige jaren actief is, kan er gesproken worden van een betrouwbare onderneming. Dit heeft te maken met een aantal belangrijke kenmerken.

Het is goed om eens nader te bekijken welke kenmerken die dan onder andere zijn.

Internationaal gericht

Een belangrijk voordeel van Coinbase als broker is natuurlijk dat zij internationaal gericht zijn als het om exchange gaat. Daardoor kan er dus een veel grotere markt worden aangesproken. Voor wie al enige tijd handelt is dit natuurlijk erg interessant.

Er zijn immers overal op de wereld mensen te vinden die voortdurend geïnteresseerd zijn in de aankoop of verkoop van cryptomunten. Wanneer je deze allemaal kunt bereiken, dan wordt het een flink stuk gemakkelijker om op het juiste moment te kunnen kopen of verkopen en daarmee een goede slag te slaan. Dit is misschien wel de belangrijkste reden om mee te doen.

Variatie

Ook een groot voordeel als het gaat om kiezen voor Coinbase, is dat er in meerdere verschillende cryptomunten wordt gehandeld. Dat betekent dus dat je niet alleen maar vast zit aan bijvoorbeeld bitcoin. Ook litecoin en ethereum zijn op dit moment te verhandelen op Coinbase. Het leuke is dat ook hier geldt dat alles internationaal gericht is. Wel is het gemakkelijk dat de website in het Nederlands in te stellen is. Daardoor is wel alles gewoon goed te begrijpen en dit maakt het kopen en verkopen flink wat gemakkelijker en vertrouwder. Dit geldt voor alle drie de munten.

Registratieproces

Hoewel het vanuit veiligheidsoogpunt wel te begrijpen is, is het registratieproces bij Coinbase soms wat lang en ingewikkeld. Het uploaden van een identificatiebewijs is hier een voorbeeld van. Dit kan wel wat nadelig werken omdat het plezier er dan alweer voor een deel af is, voor er zelfs maar begonnen is. Dat neemt echter niet weg dat het wel belangrijk is om deze stappen te ondernemen.

Daarom is het ook verstandig om voor het inschrijven bij de broker erop in te stellen dat dit wat tijd en gedoe in beslag zal gaan nemen. Aan de hand daarvan is het beter te overleven.

Conclusie

Wie al wat verder is in de wereld van de cryptomunten kan er goed aan doen om over te stappen naar een internationale broker. Coinbase is dan zeer waarschijnlijk de beste keuze voor exchange.

Vooral door de lange ervaring en de vele pluspunten die dit met zich meebrengt is dit goed te onderbouwen. Wie eenmaal door het registratieproces heen is kan immers op een gemakkelijke manier met verschillende handelspartners op verschillende plekken op de wereld aan de slag om digitale munten te kopen en te verkopen.

Die internationale mogelijkheden maken het meer dan interessant om hierin mee te gaan.

Coinbase review van cryptoprijs.com