Wallets

Ledger Nano S kopen? Lees hier de review.

Ledger Nano S Wallet kopen? Cryptovaluta zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het zijn digitale portemonnees om je cryptovaluta veilig in op te bergen. Het is natuurlijk belangrijk dat je weet welke portemonnee je het beste aan kunt schaffen. Geen een wallet is namelijk hetzelfde en het is ook nog eens afhankelijk van welke cryptovaluta je gebruikt. Het is wellicht lastig om te kiezen, daarom is het fijn om diverse informatie over wallets te lezen. Je kunt allerlei soorten wallets aanschaffen, maar indien je een fijne review leest of de juiste informatie binnen krijgt is dit altijd fijn. Zo heb je ook de Ledger Wallet en deze zullen wij in onderstaand artikel verder behandelen.


Specificaties van de Ledger Nano S

De Ledger Wallet is een hardware wallet welke Bitcoin, Ethereum en Bitcoins accepteert. Het is een veilige manier om je cryptovaluta op te slaan. Deze wallet beschikt over een veilig OLED-display welke elke transactie dubbelchecken en die je kunt bevestigen met een enkele druk op de hardware-knoppen. Je kunt de Ledger Nano S voor een kleine €100 aanschaffen. Daarnaast is hij makkelijk aan te sluiten op elke computer en dergelijke. Kortom het is een Wallet met de juiste specificaties voor de perfecte prijs.


Standaard meegeleverd

Deze wallet krijg je natuurlijk niet zonder allerlei standaard meegeleverde extra’s. Dit is wat deze wallet ook zo voordelig maakt. Je krijgt er alle nuttige accessoires bij en die hoef je niet apart te kopen. Dat kan erg in de kosten schelen, want niets is natuurlijk zo vervelend dan een hardware-wallet waarbij je alle accessoires nog extra moet aanschaffen. Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn dus dan is het wel zo handig als er dingen bij inbegrepen zitten. Zo is alles van alle gemakken voorzien en heb jij ook gelijk alles wat je nodig hebt. Het is natuurlijk lastig om te weten wat je allemaal nodig hebt. Zo weet je zeker dat je al het juiste hebt aangeschaft. Daarom is standaard levering extra fijn. Zo heb je er standaard bijgeleverd:

 • Keycord
 • Sleutelring
 • Bevestigingskoord
 • Beknopte handleiding
 • Micro USB naar USB- A Kabel (standaard)

Trezor wallet


Extra aanbevolen bij aankoop

Er zijn natuurlijk standaard accessoires die bij deze wallet zitten. Toch zijn er nog veel meer accessoires die je bij de Ledger Nano S Wallet kunt aanschaffen. Het zijn extra dingen waar je veel aan hebt. Het zijn geen verplichte dingen die je nodig hebt om de wallet te kunnen gebruiken. Het zijn meer dingen die erg van pas kunnen komen en waarmee je echt veel voordeel kunt behalen. Zo kun je het volgende aanschaffen:

 

 • Micro-USB OTG Kabel
 • Bitcoin en Blockchain boek
 • USB-C OTG kabel

Het zijn van die extra’s waar je wellicht niet meteen aan zou denken. Toch zijn het extra’s waar je zeker wat mee kunt.

Welke munten worden ondersteund?

De Ledger Nano S Wallet ondersteunt diverse munten. Dit is ook wat deze wallet zo uniek maakt. Hij is erg veelzijdig en je kunt er veel mee. Het is toch geweldig om diverse munten te kunnen bewaren en beheren op je wallet. Het is echt een veilig manier van je cryptovaluta bewaren. Zo kun je de volgende cryptovaluta bewaren op deze wallet:

 • VIACOIN,
 • CASHM,
 • EXPANSE,
 • QTUM,
 • DIGIBYTE,
 • STELLAR,
 • BITCOIN GOLD,
 • VERTCOIN, PIVX,
 • ARK,
 • UBIQ,
 • POSW,
 • KOMODO,
 • ETHEREUM CLASSIC,
 • RIPPLE
 • BITCOIN CASH.

 

Zo je kunt lezen zijn dit erg veel munten. Dit is natuurlijk erg fijn. Er zijn nog veel meer munten die deze wallet ondersteund, maar dit is maar een kleine greep. Het is erg fijn om te weten dat je hier zoveel mee kunt. Wil je dus meerdere munten kopen? Dan ben je met deze wallet aan het goede adres.

Trezor wallet review


Ervaringen van gebruikers

De Ledger Nano S Wallet is een zeer geliefde wallet. Het is een wallet die zeker zijn geld waard is. Dit is ook iets wat je op kunt maken uit alle ervaringen van gebruikers. Ze zijn allen zeer tevreden over de Ledger. Zo vinden velen het momenteel  de beste en veiligste cold storage/hardware crypto wallet op de markt. Het is dus zeker eens de moeite waard om meer van dit soort ervaringen te raadplegen. Hij is dan niet zeer goedkoop, maar je bent wel zeker verzekerd van een veilige wallet. Er zit een zeer diverse versleuteling op met diverse woorden. Veel gebruikers raden aan om er de tijd voor te nemen, alle woorden goed op te schrijven en ze op een veilige plaats te bewaren. Tevens werkt de Ledger Nano S goed in combinatie met BitVavo en dit is dan ook wat deze wallet bijzonder maakt.

Het voordeel van deze wallet vinden veel gebruikers dat het een hardware wallet is. Veel hackers kunnen dus niet bij je gegevens omdat het niet aangesloten zit op het internet. Het is een wallet die ergens los van staat. Dit is natuurlijk super veilig en ook iets wat je zeker kunt gebruiken als het gaat om jouw geld dat je investeert. Daarnaast beschikt deze wallet over verschillende actions wat deze wallet uniek maakt. Het is een wallet die zeer wordt gewaardeerd en daarom ook zeker in de top vijf moet van aan te raden cryptovaluta hardware wallets. Denk dus niet te lang na en schaf deze Ledger aan. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.


Online kopen

Je kunt deze wallet makkelijk online aanschaffen. Diverse grote verkoopsites beschikken over de Ledger Nano S. Het is dus niet moeilijk om deze wallet aan te schaffen. Kijk even goed op vergelijkingssites voor je hem aanschaft. Het kan je namelijk erg veel geld schelen indien je even rondkijkt wat alle prijzen zijn. Advies kun je altijd online inwinnen. Je kunt dit door diverse websites te raadplegen.

Door online goed zelf te vergelijken. Gebruikerservaringen te lezen en met mensen te praten. Stel voor jezelf een lijstje samen waar je op schrijft aan welke eisen je wilt voldoen. Het is erg gemakkelijk dan om het juiste te kopen omdat je weet welke verwachtingen je van een product hebt. Lees goed rond en laat jezelf goed adviseren. Het is niet makkelijk om de juiste wallet aan te schaffen, maar met een beetje rondneuzen kun je de juiste wallet zo vinden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *