Nieuws

Innoverende crypto games veroveren de gaming industrie

Het tijdperk van cryptocurrency opent nieuwe mogelijkheden voor game-ontwikkelaars. Er verschijnen dan ook om de haverklap nieuwe crypto games. Deze spellen bieden interessante kansen om cryptomunten te verdienen en ze zijn ook enorm plezierig om te spelen. Of je nu houdt van virtuele katten, kaarten of Monopolie, er is voor ieder wat wils.

De crypto game Cryptokitties

Cryptokitties werd uitgebracht in 2017 door Axiom Zen. Het is een blockchain spel van Ethereum, waarin gamers virtuele katten kunnen fokken en verzamelen. Elke kat heeft een unieke cryptografische code en kan voor echt geld op de Ethereum-blockchain verhandeld worden. Er zijn al eerder virtuele dierenspelletjes gelanceerd, maar het idee om een cryptokat als echte eigendom te gebruiken is nieuw en aantrekkelijk voor gamers.

Worldopoly

Worldopoly is een meeslepend mobiel multiplayer spelletje met tal van functies. Stel je voor dat de wereld een Monopolie-bord is die je via de camera van je smartphone kan bekijken. Je kunt gebouwen en straten kopen en je kunt er je eigen hotels op bouwen. Stel je nu voor dat je delen van je rijk kunt verkopen voor cryptocurrency die echt geld waard zijn. Dit is allemaal mogelijk met Worldopoly.

SmartRoulette

SmartRoulette werkt op de Ethereum-blockchain en stelt gebruikers in staat om online roulette te spelen op een open en gedecentraliseerd platform. Elke draai kan hierdoor openbaar worden gecontroleerd. Bovendien kunnen spelers met behulp van hun eigen op maat gemaakte token (RLT) anoniem geld storten, inzetten en opnemen.

Huntercoin

Vrijwel elke gamer kent MMORPG-games. MMORPG staat voor ‘Massively Multiplayer Online Role Playing Game’. Deze games geven je de mogelijkheid om met andere spelers te spelen in dezelfde digitale wereld. Cryptocurrencies hebben geleid tot een nieuw tijdperk van MMORPG-games. Eén van de eerste spellen in deze categorie is Huntercoin.

Het doel van dit spel is om munten te verzamelen, deze naar een bank te brengen en tegelijkertijd de tegenstander te elimineren. Alle acties vereisen een kleine hoeveelheid crypto. Als je een tegenstander uitschakelt worden zijn munten weer beschikbaar gesteld voor andere gebruikers. De tokens die worden verzameld zijn Huntercoins (HUC).

Steem Monsters

Steem Monsters is een ruilkaartspel. Alle gegevens over spelresultaten en kaarteigendommen worden opgeslagen op de blockchain van Steem. Iedereen die toernooien op hoog niveau kan winnen, wordt onmiddellijk beloond met Steem Dollars of andere zeldzame munten.

Daarnaast is er ook een echte marktplaats waar je kaarten kunt kopen, verkopen en uitwisselen met andere spelers. STEEM is een token met een marktkapitalisatie van bijna 180 miljoen dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *