CryptocurrenciesNieuwsTips

EOS een veelbelovende grote cryptomunt

Hoewel de meeste mensen inmiddels wel weten wat cryptomunten zijn en ook enkele voorbeelden daarvan kunnen noemen, is EOS erg onbekend. Dat lijkt misschien niet zo vreemd aangezien er ontzettend veel verschillende cryptomunten zijn. Toch is dat het wel aangezien EOS in januari 2018 tot de tien grootste cryptomunten behoort. Wanneer je de digitale coin opzoekt op google krijg je toch niet al te veel informatie. Daarom vertellen we je hier alles wat je zou moeten weten over EOS.

Relatief nieuwe munt

EOS is relatief nieuw, wat kan verklaren waarom nog lang niet iedereen ervan gehoord heeft. De tokens zijn namelijk sinds juni 2017 verkrijgbaar. EOS is echter vanaf het begin al een behoorlijk sterke munt die heel veel gestegen is. Dat heeft er zelfs voor gezorgd dat munt al sinds begin januari 2018 tot de 10 grootste cryptomunten ter wereld behoord. De waarde ligt op ongeveer elf euro per munt en EOS beschikt over een totale marktkapitalisatie van bijna 7 miljard euro! Dat zou toch meer dan genoeg moeten zijn om de aandacht te krijgen van mensen die zich in de cryptomarkt begeven! En die aandacht lijkt er nu dan ook langzaam maar zeker te komen. Opvallend is ook dat EOS één van de weinige munten was die weinig last had van de crash die half januari in de markt plaatsvond.

Sneller dan Ethereum

Overigens werkt EOS op vrijwel dezelfde manier als Ethereum dat inmiddels is uitgegroeid tot de op één na populairste cryptomunt. De populairste is uiteraard Bitcoin. EOS werkt net als Ethereum met slimme contracten en kan naar eigen zeggen maar liefst 50.000 transacties per seconde verwerken. Dat is een stuk meer dan Ethereum kan en daarom gaan steeds meer experts overstag en komt er steeds meer geloof in EOS. Dat heeft wel als direct gevolg dat de waarde van de munt stijgt. Overigens heeft de munt lange tijd rond een waarde van één euro geschommeld. Vanaf november 2017 begon de coin echter sterk te stijgen tot de waarde van elf euro die het nu heeft.

Uitvinding van de eeuw

Natuurlijk maakt ook EOS gebruik van de blokchaintechnologie. Brandan Blumer is de CEO van Block One, het bedrijf achter EOS. Hij meent dat blockchain dé uitvinding van de eeuw is en dat er in de toekomst zelfs nog veel meer mogelijk is. Hij geeft aan dat de technologie nog maar in de kinderschoenen staat en de wereld definitief zal gaan veranderen.

Grijpt de overheid in?

Sommige mensen zijn bang dat vroeg of laat overheden zullen ingrijpen om daarmee te voorkomen dat cryptocurrency teveel invloed gaan krijgen. Blumer is daar echter niet bang voor. Hij is zelfs heel optimistisch over de toekomst van cryptocurrency al zegt hij niet van die term te houden. Blokchain is volgends de CEO namelijk veel meer dan alleen een geweldige technologie voor digitale betaalmiddelen. Hij meent dat het dezelfde weg zal gaan als internet waarmee het uiteindelijk veranderingen zal forceren die wereldwijd invloed gaan hebben.

Ontdek waar je EOS kopen kan.

3 gedachten over “EOS een veelbelovende grote cryptomunt

 • Hеllo! I’ll tеll you mу methоd with all the details, as I stаrted eаrning in the Intеrnеt frоm $ 3,500 реr day with the hеlp of sосiаl nеtwоrks reddit and twitter. In this vidео уou will find morе detаilеd infоrmatiоn аnd аlsо seе hоw mаnу milliоns havе еаrned thоsе who havе bееn wоrking fоr а уeаr using mу method. I spесificallу madе а vidео in this cарaсitу. Aftеr buying my mеthod, уоu will understаnd why:

  Beantwoorden
 • Franksom

  What do you think about it?
  This person is selling the secret of eternal youth.

  Beantwoorden
 • BobbyHeeta

  How To Make Money $200 Per Day (Payment Proof):

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *