CryptocurrenciesTips

Cryptocurrency: de gouden tips om in te investeren

Overal op internet vind je artikelen waarin je tips worden gegeven in welke cryptocurrencies je het beste kunt investeren. Deze artikelen hebben dan ook tal van verschillende lijstjes waarin de allerbeste opties om in te investeren worden opgesomd. Wanneer je al deze lijstjes met elkaar vergelijkt, zijn er natuurlijk enkele cryptomunten die opvallend vaak worden genoemd. Dat kan haast geen toeval zijn en daardoor is het verstandig om juist in deze coins te investeren. Het is een behoorlijk werk om dat zelf allemaal uit te gaan zoeken. Daarom helpen we je alvast op weg. In deze blog worden namelijk enkele van deze digitale coins met veel potentie besproken.

Bitcoin

Klinkt wellicht te makkelijk, maar het is toch echt zo. Bitcoin was de eerste, heeft zich opgewerkt tot de grootste en zal naar alle waarschijnlijkheid ook de allergrootste coin blijven. De verwachting is bovendien dat Bitcoin uiteindelijk iedere andere munt zal kunnen verslaan. Het is de cryptocurrency met de hoogste waarde. Niet voor niets worden alle andere munten continu omgerekend naar Bitcoins. Het is dan ook zonder twijfel één van de beste coins om in te investeren.

Bitcoin kopen?

Ripple

In het kielzog van bitcoin is ook Ripple een uitstekende coin om in te investeren. Deze coin is wel heel anders. Ripple heeft namelijk een centrale organisatie. Dat heeft ervoor gezorgd dat veel grote banken hun vertrouwen al in deze coin gesteld hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ripple zich probeert te positioneren als een brug tussen crypto en fysieke valuta. De verwachting is dat er nog veel meer banken bij Ripple aan zullen sluiten.

Ripple kopen?

Litecoin

Het broertje van Bitcoin en het investeren meer dan waard. De basis van de coin is dan ook hetzelfde als bij Bitcoin. Het grote verschil tussen beide munten zit hem in de transactiesnelheid. Bitcoin werkt namelijk met een anders protocol. De transactiesnelheid is daardoor veel hoger. Betalingen gaan daardoor sneller én goedkoer dan bij Bitcoin.

Litecoin kopen?

Dash

Ook Dash is een veelgehoorde coin als je zoekt naar tips om in te investeren. Dat komt onder andere doordat het een zeer ontwikkelde cryptovaluta is. Overigens is Dash gebaseerd op technologie waar ook Bitcoin gebruik van maakt. Het doen van Dash is om transacties sneller te laten verlopen. Daar slaagt men voorlopig aardig in en heel veel mensen hebben vertrouwen in deze digitale coin. Een andere bijzonderheid van Dahs is dat 10% van het geld dat verdiend wordt aan de transacties gebruikt wordt om de coin nog verder te ontwikkelen. Daarom zijn er geen vrijwillige donaties nodig om de munt door te ontwikkelen.

Dash kopen?

IOTA

IOTA is misschien wel de meest onbekende uit deze lijst. Deze cryptomunt is speciaal gemaakt voor microtransacties. Speciaal voor dat doel heeft men een effectief protocol ontwikkeld waarbij transacties veilig en snel kunnen worden voltooid. Daar komt nog eens bij dat dit helemaal gratis is! Dat heeft in de toekomst tal van automatisch mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een voorraadkoelkast in een restaurant die automatisch een signaal aan de bierbrouwer geeft wanneer de voorraad bijna op is.

IOTA kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *