Binance Review

Met de groeiende populariteit van cryptocurrency stijgt ook het aantal plekken waar je in digitale valuta’s kan verhandelen, verkopen en inkopen.

Sommige digitale handelsplatforms richten zich op beginners, terwijl anderen zich weer richten op de ervaren handelaar. Het is daarom goed om te weten waar jij terecht kan om te handelen in digitale valuta’s. Eén van die plekken is Binance. Binance is ’s werelds grootste en populairste crypto exchange, dankzij de lage kosten, vele functionaliteiten en het stabiele platform.

Op deze pagina vind je een uitgebreide uitleg hoe te beginnen, hoe je kan storten, hoe te investeren en hoe te handelen. Kortom, alle informatie die je zoekt op het gebied van digitale valuta’s op één plek zodat je direct kan beginnen. Tijd om te starten met Binance.

Wat is Binance?

Binance is in 2021 het grootste crypto exchange platform en heeft het hoogste handelsvolume ter wereld. Het handelsvolume is zelfs hoger dan dat van Coinbase.

Dit succes heeft Binance weten te bereiken door een betrouwbaar platform te bieden aan gebruikers in combinatie met lage handelskosten. Daarnaast voegen ze aan de lopende band nieuwe projecten, functionaliteiten en verbeteringen toe. Al sinds 2017 timmert dit bedrijf aan de weg om het grootste crypto platform te worden.

Zo hebben ze in de afgelopen jaren verschillende soorten handelsmogelijkheden toegevoegd, denk aan Futures en opties handel. Ook ondersteunen ze vrijwel iedere lokale valuta, zoals de euro of dollar. En ja, hier betaal je ook eenvoudig middels iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving.

Oprichter van de Binance is Changpeng Zhao (CZ) en hij heeft zijn sporen al flink verdiend op de handelsbeurs van Tokyo.

Voor iedere trade die je plaatst betaal je een kleine commissie van 0.10% aan Binance. Wanneer je Binance Coin bezit ontvang je 25% korting over dit percentage. Met een Binance referral ID kan je nog eens 20% extra levenslange korting krijgen op alle commissies. Ook vind je hier onze eigen Binance verwijzingscode.

binance exchange

Sinds 2017 actief

Binance is pas sinds 2017 actief en het dagelijkse handelsvolume is gestegen van 1 miljard tot wel honderden miljarden dollars per dag. Binance is zelfs zo in trek, dat men op dagelijkse basis wel eens 240.000 nieuwe leden heeft ingeschreven.

Daarnaast heeft Binance de drempels van oorspronkelijke Bitcoin platformen weggenomen, waardoor het nu voor iedereen mogelijk is om te handelen in digitale valuta’s (met uitzondering van Amerikanen). In vergelijking met andere aanbieders heeft Binance een sneller groeiend aanbod van digitale valuta’s; grote kans dus dat jij je gezochte valuta hier gaat vinden om in te kopen en later weer te verkopen. Op het juiste moment handelen is waar het bij de cryptomarkt om draait en Binance zorgt daarvoor.

De grote voordelen van Binance

Eén van de grote voordelen van Binance is dus dat het een veel groter aanbod van oude én de meest nieuwe valuta’s heeft. Wil je er dus als eerste bij zijn als een nieuwe valuta op de markt verschijnt, dan ben je bij Binance op de juiste plek.

Zoals bij meer valuta’s draait het bij cryptocurrency’s om vertrouwen en dat vertrouwen kan jij in een vroeg stadium omzetten in een aankoop, waardoor je rendement op de lange termijn explosiever kan stijgen dan normaal. Daarnaast maak je bij Binance gebruik van extreem lage fees per trade. Op die manier kan jij meer rendement behalen bij het handelen in crypto.

Ook is de CEO van Binance erg in trek bij de community. Hij treedt actief naar buiten en het geeft veel vertrouwen als je ziet wie er daadwerkelijk achter het platform zit. 

Veilig én groot

Binance is groot in handel én neemt veiligheid hoog op. Iedere nieuw geregistreerde handelaar dient gebruik te maken van Two Factor Authentication. Dit betekent dat je inlogt met je vertrouwde telefoonnummer en jij dus als enige toegang hebt tot je account. Dankzij het hoge handelsvolume op Binance is het gemakkelijk en snel om valuta’s aan te kopen of af te stoten. Ben je klaar om op Binance te handelen, registreer dan eenvoudig je account en start met investeren in de nieuwste en meest gevarieerde valuta’s.

Binance-Exchange-Banner

Binance review conculsie

CryptoPrijs

Handelskosten
Aanbod
Functionaliteiten
App

Samenvatting

Binance is het alles-in-een platform voor de beginnende en ervaren investeerder. De lage kosten, vele handelsopties (spot, futures en opties), iDEAL integratie en vele financiële crypto mogelijkheden maken het een perfect platform voor een crypto handelaar.

De dagelijkse handelsvolumes bewijzen de populariteit van de exchange.

5
Wat is Binance?

Binance is een cryptocurrency handelsplatform waar je met euro of cryptocurrency kan handelen in crypto.

Is dit geschikt voor beginnende traders?

Binance heeft een Binance Lite omgeving ontwikkelt speciaal voor beginnende gebruikers. In deze omgeving kan je makkelijk crypto kopen en verkopen. Het normale handelsplatform is echter wel ingewikkelder.

Kan je hier betalen met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving?

Ja, je kan eenvoudig je euro storten met de betaalmethodes die jij gewend bent.