Binance

Met de groeiende populariteit van cryptocurrency stijgt ook het aantal plekken waar je in digitale valuta’s kunt handelen, verkopen en inkopen. Sommige digitale traders richten zich op beginners, terwijl anderen zich weer richten op de ervaren handelaar. Het is daarom goed om te weten waar jij terecht kunt om te handelen in digitale valuta’s. Eén van die plekken is Binance. Hier vindt je een uitgebreide uitleg hoe te beginnen, waarmee te storten, hoe te investeren en hoe te handelen. Alle informatie die je zoekt op het gebied van digitale valuta’s op één plek zodat je direct kan beginnen. Tijd om te starten met Binance.

Wat is Binance?

Binance is zich snel aan het opwerken tot één van de grootste crypto-exchange platformen, óók op het gebied van handelsvolume. Binance is andere wallets vaak een stap voor met de inkoop van unieke en nieuwe valuta’s die daardoor onder de marktprijs aangeboden kunnen worden. Om deze reden haal jij met rendement uit het inkopen en verkopen van valuta’s op het juiste moment. Binance accepteert overigens in zijn geheel geen standaard valuta’s zoals de Euro of Dollar; het is een crypto-to-crypto handelaar. Oprichter van de Binance wallet is Changpeng Zhao (CZ) en hij heeft zijn sporen al flink verdiend op de handelsbeurt van Tokyo.

Voor iedere trade die je plaatst betaal je een kleine commissie van 0.10% aan Binance. Wanneer je Binance Coin bezit ontvang je 25% korting over dit percentage. Met een Binance referral ID kan je nog eens 20% extra levenslange korting krijgen op alle commissies.

binance exchange

Sinds 2017 actief

Binance is pas sinds 2017 actief en de dagelijkse handel in diverse digitale valuta’s tikt nu al de 1 miljard dollar aan. Binance is zelfs zo in trek, dat men op dagelijkse basis wel eens 240.000 nieuwe leden heeft ingeschreven. Daarnaast heeft Binance de drempels van oorspronkelijke Bitcoin platformen weggenomen, waardoor het nu voor iedereen mogelijk is om te handelen in digitale valuta’s. In vergelijking met andere aanbieders heeft Binance een sneller groeiend aanbod van digitale valuta’s; grote kans dus dat jij je gezochte valuta hier gaat vinden om in te kopen en later weer te verkopen. Op het juiste moment handelen is waar het bij de cryptocurrecy om draait en Binance zorgt daarvoor.

De grote voordelen van Binance

Eén van de grote voordelen van Binance is dus dat het een veel groter aanbod van oude én de meest nieuwe valuta’s heeft. Wil je er dus als eerste bij zijn als een nieuwe valuta op de markt verschijnt, dan ben je bij Binance op de juiste plek. Zoals bij meer valuta’s draait het bij cryptocurrency’s om vertrouwen en dat vertrouwen kan jij in een vroeg stadium omzetten in een aankoop, waardoor je rendement op de lange termijn explosiever kan stijgen dan normaal. Daarnaast maak je bij Binance gebruik van extreem lage fees per trade.

Veilig én groot

Binance is groot in handel én neemt veiligheid hoog op. Iedere nieuw geregistreerde handelaar dient gebruik te maken van Two Factor Authentication. Dit betekent dat je inlogt met je vertrouwde telefoonnummer en jij dus als enige toegang hebt tot je account. Dankzij het hoge handelsvolume op Binance is het gemakkelijk en snel om valuta’s aan te kopen of af te stoten. Ben je klaar om op Binance te handelen, registreer dan eenvoudig je account en start met investeren in de nieuwste en meest gevarieerde valuta’s.

Binance-Exchange-Banner