Tips

Waar kan ik het beste coins kopen?

Ben jij net zoals ik geïnteresseerd in de altcoins? Met een lowbudget toch investeren in de altcoins, dat kan!

Eerste altcoins kopen

Een aantal maanden geleden was het dan zo ver, ik kocht mijn aller eerste altcoins. Ik begon met 100 euro.
Eerst kennis op gedaan op verschillende websites en daarna ben ik koersen van een paar coins gaan volgen.
Ik zag deze flink omhoog gaan in de loop der dagen en had al meteen spijt dat ik niet meteen gekocht had.
Hierna besloot ik mijn eerste aankoop te doen, met 100 euro kocht ik de altcoin Verge op Litebit.

Het was wel even speuren voordat ik de juiste website gevonden had om deze coins te kopen. Je hebt vele aanbieders, maar je moet je eerst legitimeren op verschillende manieren laten zien dat jij het echt bent die op het account zit om coins te kunnen kopen.

Litebit

Een mooi uitgebreid aanbod, maar nog lang niet alle coins staan hier op. Ik maakte een account aan en had mijn telefoonnummer geverifieerd. Hierdoor kon ik meteen voor 350 euro coins kopen. Ik kocht voor 100 euro Verge, deze stonden toen op 5 cent per coins. Binnen enkele dagen werden deze al meer dan 10 cent waard. Ik was blij met mijn aankoop en het smaakte naar meer. Al vrij snel gingen er 100 euro’s om in Verge. Ik bereikte mijn weeklimiet. Maar mijn ervaringen met Litebit waren tot op heden uitstekend. Het enige nadeel aan Litebit is dat de voorraad vaak op is. Ook zit er een redelijk verschil in koop/verkoop prijs. Bij de Verge is dit ongeveer 2 cent per munt.

Maar ik was nog niet klaar, ik wou ook graag Tron en Substratum coins halen. Deze waren helaas niet te koop op Litebit. Dus ik ging op Google verder speuren waar deze wel te koop waren.

Binance

Ik kwam uit op Binance, hier kun je helaas geen geld storten, maar handel je via Bitcoins. Ik kocht Bitcoins op Litebit en stuurde deze naar mijn Binance Bitcoin Wallet. Ik ruilde deze Bitcoins in voor Tron en Substratum coins. Mijn ervaringen op Binance waren ook goed, het enige nadeel is dus dat je hier niet direct geld kan storten via iDeal. Maar een account aanmaken en beginnen met handelen lukt wel binnen een paar uurtjes.

Klik hier om te handelen op Litebit.
Klik hier om te handelen op Binance.

Dit zijn tot nu toe mijn ervaringen met de altcoins, wat zijn jullie ervaringen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *