Cryptocurrency cursussen – gratis en betaalde crypto cursussen

Er zijn online een aantal interessante cursussen over Bitcoin en cryptocurrency te vinden. Chris Coney heeft 5 online cursussen gemaakt, waarvan de ene puur informatief is en de ander je echt inzicht geeft over hoe je geld kan verdienen met cryptocurrency. Ook zitten er 2 cursussen bij, die leren hoe je op een andere manier geld kunt verdienen op het internet. Alle cursussen zijn zeer waardevol en kunnen de cursist enorm op weg helpen. Als je van plan bent om in te stappen in de wereld van crypto dan is het verstandig om goed voorbereid binnen te stappen! Deze cursussen zijn zowel in het Engels als in het Nederlands.

Online crypto cursussen

Hieronder vind je een aantal cursussen die zich richten op Bitcoin en crypto. 

Gratis Bitcoin cursus van CryptoTips

Het is niet per se noodzakelijk om te betalen voor een Bitcoin cursus. Zo vonden wij de cursus van CryptoTips erg interessant, waarbij je alle informatie gratis aangeleverd krijgt. Met deze cursus leer je alles over Bitcoin en de achterliggende techniek. Daarnaast leer je investeringsstrategieën, hoe je investeert in crypto en waar je kan handelen. Perfect om mee te beginnen dus!

Bekijk de gratis Bitcoin cursus van CryptoTips

Gratis cursus van Madelon Vos

Madelon Vos biedt twee gratis cursussen aan om te starten met de crypto en Bitcoin basics en een start te maken met technische analyses. Dit zijn slechts de basics, wil je meer leren dan kan je de betaalde cursus overwegen.

Bekijk de gratis cursus van Madelon Vos

Gratis training van AllesOverCrypto

De mannen van AllesOverCrypto hebben een gratis Bitcoin cursus gemaakt waar je leer hoe je kan starten in de wereld van crypto. Ook hier leer je weer de basics omtrent crypto en Bitcoin. In de cursus vertellen zij je ook een coin die potentie heeft om 100x over de kop te gaan!

Bekijk de gratis training van AllesOverCrypto.

Bitcoin: The End Of Money As We Know It (Movie)

Is Bitcoin het geld van de toekomst? Een Godsgeschenk voor criminelen? Of een recept voor een ramp? Als jij je geld vertrouwt zoals het is, dan hebben we je een verhaaltje te vertellen. Deze film duurt een uur en is vooral informatief. Daarnaast bevat het als bonusmateriaal 12 interviews met bekende namen uit de financiële- en cryptowereld, zoals Andreas Antonopoulos en Roger Ver. De kosten van deze cursus zijn $ 10,- (USD) en heeft een 30 dagen geld terug garantie. Klik op de knop hieronder om naar de cursus te gaan.

Bekijk de film

Secrets Of The Bitcoin Triangle

In deze online cursus neemt Chris Coney je mee op reis door cryptoland. Naast handige tips zoals bijvoorbeeld hoe je je wallet zo veilig mogelijk maakt, leert hij de cursist maar liefst 21 manieren om snel geld te verdienen met bitcoin! Als bonus krijg je meteen 25% van je aankoopbedrag van $ 99,- terug betaald in bitcoin! Maar dat is nog niet alles, hij geeft je zelfs de garantie, dat wanneer je zijn tips op de juiste manier toepast en je je aankoopbedrag niet verdubbelt, hij persoonlijk het verschil aan je zal betalen en je de cursus laat houden! In principe is deze cursus dus een weggevertje! De cursus bestaat uit 48 video’s met een totale lengte van 3 uur. Een echte aanrader als je wilt leren geld te verdienen met bitcoin en crypto currency! Klik op de knop hieronder om naar de cursus te gaan!

Bekijk de Secrets Of The Bitcoin Triangle

The Digital Money Revolution

Deze cursus is vooral enorm handig voor iedereen die net de crypto wereld begint te ontdekken. Naast inzage in de crypto wereld, wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan de financiële wereld in het algemeen. Ook wordt in deze cursus duidelijk, wat er nu precies mis is met het huidige geldsysteem. Hierdoor krijg je een nog beter beeld, wat crypto geld voor de wereld betekenen kan. Deze zeer uitgebreide cursus bevat 53 video’s met een totale lengte van 7 uur en kost maar $ 59! Na het volgen van deze cursus ben je klaar om je eerste stappen in de crypto wereld te zetten! Klik op de knop hieronder om naar de cursus te gaan!

Bekijk de The Digital Money Revolution

Ken jij nog meer cryptocurrency cursussen of Bitcoin cursussen, laat het ons weten!