Litebit Review

In deze Litebit review kom je meer te weten over de Rotterdamse crypto broker die in 2013 startte. Litebit was de eerste broker in Nederland en probeert sindsdien de markt te veroveren.

Wat is LiteBit?

Om het mogelijk te maken om in digitale valuta’s te handelen heb je een e-Wallet nodig. Eén van die e-Wallets is de LiteBit. Denk maar eens aan de Bitcoin zelf, maar ook aan de Litecoin, Ripple of Stellar.

Wil je een digitale e-Wallet aanschaffen, dan heb je diverse mogelijkheden.

Een groot voordeel van de LiteBit is dat het niet alleen valuta’s verkoopt, maar ook inkoopt van deelnemers en dat maakt het tot een compleet concept. We weten allemaal dat de digitale handel in currency’s extreem veilig is en met LiteBit is het mogelijk om vanuit een ruim assortiment te kiezen voor digitale valuta’s. Waarom LiteBit.eu?

Uniek concept van inkoop en verkoop

Bij het inkopen en verkopen van digitale valuta’s draait alles om timing; niet alleen bij het inkopen, maar ook bij het verkopen. LiteBit koopt zelf valuta’s in en doet dit op momenten dat de koers optimaal is voor deelnemers.

Hierdoor is het voor jou als inkoper mogelijk om valuta’s onder de marktprijs weer in te kopen en zo meer efficiëntie te bewerkstelligen. LiteBit maakt het makkelijker om te handelen in digitale valuta’s.

litebit exchange
Printscreen van Litebit.eu

Een broker én wallet

LiteBit differentieert zich van andere wallets doordat men niet alleen het principe van valuta’s vasthouden hanteert, maar ook mogelijkheden geeft om op diezelfde plek te handelen in valuta’s. Daarnaast hoef je jezelf niet direct te registreren voor de handel in diverse valuta’s; dit hoef je pas te doen wanneer je écht interesse hebt in de aankoop van een digitale valuta.

Wat extra makkelijk is, is dat LiteBit een Nederlandse wallet is en dat support ook in het Nederlands gegeven wordt. Heb je vragen of wil je graag een nieuwe digitale valuta toegevoegd zien worden aan LiteBit? Het team van LiteBit kan direct handelen en jouw digitale valuta op het juiste moment inkopen, waarbij jij onder de marktprijs de valuta weer inkoopt.

Litebit kosten

Aankopen:2% + spread
Verkopen:2% + spread
iDEAL:€ 0,42
Bancontact:€ 0,39 + 2%
Uitbetaling:€ 0,42

Beginnen in Bitcoins en andere valuta’s

Veel mensen hebben wel interesse in de handel met Bitcoins en andere valuta’s, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Bij LiteBit krijg je een uitgebreide Nederlandse omschrijving én de ondersteuning die je nodig hebt. Zoals bij elke andere wallet hoef je maar weinig persoonlijke gegevens in te vullen om jezelf te registreren en daarmee ben je klaar om te beginnen. Direct na het inloggen kan je beginnen met handelen. Extra prettig is dat LiteBit zeer diverse betaalmethoden kent, waaronder iDeal en Sofort. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Nederlanders, Belgen en andere Europeanen een goede Litebit ervaring hebben.

Volg de koersen in één overzicht en met een klein beetje onderzoek op het internet heb je al snel een idee welke valuta de potentie heeft om te groeien en waar je dus je eerste investering in kunt doen. Afhankelijk van je eigen voorkeur kan je laag beginnen met inzetten en kijken wat er gebeurt.

Volg dagelijks in je wallet met je eigen unieke code. Vergeet niet; de Bitcoin staat momenteel op een behoorlijke koers en valuta’s zijn in waarde dus bijvoorbeeld 0,0050 BTC als je circa 50 euro investeert. Na de registratie van je wallet bij LiteBit ben je direct klaar om te investeren en volg je alle koersen real-time. Ben je op zoek naar vragen of tips?

LiteBit helpt je direct op weg met adequate Nederlandse support.

Litebit advertentie

Meer informatie over Litebit vind je op de website https://litebit.eu. Kijk hier voor meer informatie over de ervaringen bij Litebit.